Rösta i vår omröstning

4 Feb

En omröstning har startats för alla er som besöker den här hemsidan. Vi vore mycket tacksamma om du vill delta och svara på denna fråga:

Känner du till Nelly Sachs sen tidigare?
(polls)

2 svar to “Rösta i vår omröstning”

  1. kani 8 mars, 2010 den 08:46 #

    Nej, jag vet inte vem det är.

  2. Janita och Halima 8 mars, 2010 den 08:54 #

    Hej Ester!
    Det här är Halima och Janita från Internationella skolan för Rättvisa och Fred. Vi ville bara skriva en kommentar angående ditt besök och vår dikt, som vi läste upp då. Vi vill tacka dig för att du tog din tid att komma och besöka oss och den skola vi går i. Det var ett rent nöje från vår sida! Hoppas att du kände detsamma.Och vi, samt alla andra i klassen ser fram emot att träffa dig igen i höst.

    Vi vill också passa på att berätta varför vi valde att skriva om djurens rättigheter och inte de mänskliga (som du kanske kommer ihåg). Eftersom att djur har sån stor betydelse i vårt vardagliga liv, anser vi att de också ska ha sina rättigheter och det är inte många som uppmärksammar det. Politikerna i regeringen måste vid något tillfälle börja ta ansvar för det som pågår mitt framför våra ögon. De har ju så kallad makt, så när tänker de sluta säga att det finns viktigare saker att ta hand om och när tänker de verkligen börja bry sig om de som inte kan tala? Det här är en åsikt som vi ville dela med oss nu när vi har chansen. Ni andra som har en åsikt om denna kommentar har all rätt att dela med sig den till oss. Skriv vad du tycker och stå för det du säger. Det vore ett rent nöje för oss.

    Tack än en gång Ester, för ditt besök och denna blogg- en chans för oss unga som har något att säga!

Lämna en kommentar